Flashover trening Hrvatska

Prevoditelj

blank blank blank blank blank blank blank
term_09

CB Login

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 145 
Ništa
Home Forum

Poštovani!

Osim da informiraju javnost o aktivnostima na flashover obuci u Hrvatskoj ove internet stranice su namjenjene i za što lakšu komunikaciju među instruktorima budući imamo instruktora širom Hrvatske.

Iz tog razloga su neke teme tezervirane samo za međusobnu komunikaciju među instruktorima. No, na u javnim temama mogu raspravljati i postavljati pitanja svi korisnici koji se registriraju na naše stranice. Pozz..

Detaljnije ovdje:

Dobrodošli, Gost
Prijava Registracija.    Izgubljena šifra?
Rea Adidas NMD R1 (1 pregled) (1) Gost
Idi na dno Favoriti: 0
TEMA: Rea Adidas NMD R1
#1935
Rea Adidas NMD R1 prije 4 Mjeseci Karma: 0  
Adidas NMD City Sock 2 har en omedelbar primeknit-överdel i ett stycke med ett vävt bandmotiv, accentuerat med broderade vampdetaljer. Signaturen Rea Adidas NMD R1 mellansula förfinas sedan med en skarpare profil och dekonstruerad EVA-insats på medialsidan och graverade detaljer på lateralsidan. Utgivet i Collegiate Navy och avslutat med en kontrast krage och signatur tejp häl drag, utgivningen kulminerar som ett rent uttryck för kraften i NMD minimalism, strippa modern skor design till sin absoluta kärna.Skon är en ren och enkel vit- och kärnröd färgschema och är tillverkad av en vit Primeknit-överdel utrustad med ännu mer vit på de tre ränderna, snören och Boost mellansula. Adidas NMD R2 Billigt Skon får en fin pop med hjälp av Core Red på häldragfliken, yttersula och EVA-insatsen på medialsidan.

Bruntoner kommer till den trendiga Primeknit-överdelen på Adidas NMD Sverige. Denna senaste adidas NMD-utgåva planeras för släppning den 19 maj och tar på sig "glitch camo" -mönstret som uppnåtts på Primeknit på en solbrun och ljus krämvit bas. Hälen, NMD-stötfångare och yttersula är en solid linnebrun för den superslina estetiken som liknar Yeezy Boost 350 "Oxford Tan".

Har du samlat Köpa Adidas NMD CS ännu? Uppföljaren till adidas Originals otroligt populära livsstilssilhouett i full längd, känd som NMD, har sett ett antal nya uppdateringar och uppgraderingar, men kanske ingen kan skryta med kvaliteten från Vancouver vingar + horn med unika ventilationer på en ljusgrå Primeknit-överdel tillsammans med en djärvt läder i ett stycke som tar modellen till en helt annan hantverksnivå. Varje par ser ännu bättre ut på foten när dessa nya bilder med tillstånd av Overkill shop showcase.

adidas älskar tydligen att släppa massor av Adidas NMD Homme/Femme färgvägar på samma dag, för det händer igen den här veckan. På bara två korta dagar, den 20 april, har adidas Originals ytterligare en stor NMD-lansering planerad, med åtta totala färgvägar för NMD R1, NMD R2 och NMD XR1 i ett sortiment av mäns och kvinnors versioner. Höjdpunkter inkluderar den pulserande Shock Pink kvinnans NMD R1, "Zebra" NMD XR1 och en "omvänd" svartvit randig version av NMD R2.

www.skortmall.com
tindre (Korisnik)
Fresh Boarder
Postova: 7
graphgraph
Korisnik offline Kliknite ovdje za pregled korisnikova profila
Prijavljen Prijavljen  
 
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.  
Idi na vrh