Flashover trening Hrvatska

Prevoditelj

blank blank blank blank blank blank blank
term_09

CB Login

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 82 
Ništa
Home Forum

Poštovani!

Osim da informiraju javnost o aktivnostima na flashover obuci u Hrvatskoj ove internet stranice su namjenjene i za što lakšu komunikaciju među instruktorima budući imamo instruktora širom Hrvatske.

Iz tog razloga su neke teme tezervirane samo za međusobnu komunikaciju među instruktorima. No, na u javnim temama mogu raspravljati i postavljati pitanja svi korisnici koji se registriraju na naše stranice. Pozz..

Detaljnije ovdje:

Dobrodošli, Gost
Prijava Registracija.    Izgubljena šifra?
Adidas Yeezy Boost 700 goedkoop (1 pregled) (1) Gost
Idi na dno Favoriti: 0
TEMA: Adidas Yeezy Boost 700 goedkoop
#2240
Adidas Yeezy Boost 700 goedkoop prije 8 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 0  
Adidas Yeezy Boost 700 goedkoop


Het voorjaar van 2019 wordt een seizoen vol met wenselijke sneaker-releases, en de gloednieuwe 'Inertia' Adidas Yeezy Boost 700 Heren van Kanye West zal helpen bij de festiviteiten wanneer het op 9 maart in de winkels komt. Met zijn wekelijkse "Sunday Service" -sessies en aanhoudende gerommel over zijn vaak vertraagde "Yandhi" -album valt binnenkort uit, is 'Yes naam nooit ver verwijderd van de krantenkoppen in de afgelopen weken - en met de' Inertia 'die als een follow-up diende -up tot de onlangs uitgebrachte "Salt" Yeezy 700s, hij wil ook in het nieuws blijven op het gebied van schoenen. De nieuwe colorway heeft grijze tinten, zowel stevig als zwak op het bovenste paneel, en maakt gebruik van flitsen van fel neon oranje op de tussenzool om een ​​krachtig contrast te bieden met de afgezwakte basiskleuren. Net als bij de Adidas Yeezy Boost 700 Dames, is de tussenzool gevuld met een royale ondersteuning over de volle lengte van de boost, terwijl een gebroken witte buitenzool arriveert om een ​​beetje meer detail te bieden.

De Adidas Yeezy Boost 700 goedkoop "Salt" van Kanye West - de eerste nieuwe adidas Yeezy die in 2019 uitkomt - komt morgen, 23 februari, in de winkels aan. Met behulp van een mengeling van grijstinten, zowel fris als zacht, zetten de "Salt" Yeezys de tonale look voort die synoniem is geworden met het kenmerkende schoeisel van West, terwijl kleine zwarte accenten op de onderste helft van de schoen net genoeg contrast bieden. Een Boost-gevulde tussenzool biedt dan voorbeeldig comfort.

De hele sneakerindustrie bereidt zich voor op de release van de Adidas Yeezy Boost 700 Sale "Mauve", een van de meest besproken en verwachte schoenen van de maand. Deze nieuwe colorway van de populaire "dikke papaschoen" van Kanye West's adidas Yeezy-schoenenlijn, kost $ 300, en zal zeker waanzin veroorzaken op 27 oktober, waarbij de meeste winkels high-end sneakers uitbrengen via loterijen en andere trekkingen op basis van procedures.

We zagen voor het eerst een voorbeeld van de Adidas Yeezy Boost 700 kopen in mei 2018 van Kanye West. Nu hebben we geleerd dat er in de nabije toekomst een retailrelease zal plaatsvinden. Zoals u kunt zien, wordt zowel een witte als een grijze kleurencombinatie gebruikt die hen de bijnaam ’Static’ geeft. Gemaakt met een mengsel van gaas en leer. Momenteel moeten de afbeeldingen van de release nog lekken, maar er is een photoshop die laat zien hoe ze eruit zouden kunnen zien.
Patton47 (Korisnik)
Fresh Boarder
Postova: 10
graphgraph
Korisnik offline Kliknite ovdje za pregled korisnikova profila
Prijavljen Prijavljen  
 
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.  
Idi na vrh