Flashover trening Hrvatska

Prevoditelj

blank blank blank blank blank blank blank
term_09

CB Login

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 89 
Ništa
Home Forum

Poštovani!

Osim da informiraju javnost o aktivnostima na flashover obuci u Hrvatskoj ove internet stranice su namjenjene i za što lakšu komunikaciju među instruktorima budući imamo instruktora širom Hrvatske.

Iz tog razloga su neke teme tezervirane samo za međusobnu komunikaciju među instruktorima. No, na u javnim temama mogu raspravljati i postavljati pitanja svi korisnici koji se registriraju na naše stranice. Pozz..

Detaljnije ovdje:

Dobrodošli, Gost
Prijava Registracija.    Izgubljena šifra?
Adidas Crazy te Koop (1 pregled) (1) Gost
Idi na dno Favoriti: 0
TEMA: Adidas Crazy te Koop
#2268
Adidas Crazy te Koop prije 4 Tjedana, 1 Dan Karma: 0  
Pharrell en Kopen Adidas Crazy hebben een van de langstlopende en meest uitgebreide samenwerkingsverbanden van beroemdheden / merken in de wereld van schoenen, en nu komt er weer een ander silhouet op hun waslijst van samenwerkingen, omdat Skateboard P zijn onberispelijke aanraking heeft geleend aan een nieuwe Crazy BYW Laag. Deze BYW Low is een adidas Consortium-release en heeft alle basketbalstijl waar de lijn om bekend staat, maar verfraait het silhouet aanzienlijk met een flinke dosis premium materialen.In april was Pharrell Williams op tournee in Azië, waar hij zijn N * E * R * D-supergroep promootte en optrad op het inaugurele GRAMMYS Festival China naast de geweldige Macy Gray. Adidas Crazy Goedkoop Tijdens zijn reis debuteerde Williams een nooit eerder gezien adidas Crazy BYW LVL X-silhouet van zijn langdurige samenwerking met de Three Stripes. Sindsdien werden die inspirerende schoppen met het woord "Dankbaarheid" dapper daarop gepleisterd tot nu toe niet gehoord.

Het lijkt erop dat deze nieuwe kleurrijke creaties van Skateboard P op 22 december over de hele wereld zullen landen. Adidas Crazy te Koop Al nostalgisch vanwege de stevige en door FYW geïnspireerde constructie van het silhouet, grijpt dit nieuwe kleurenpalet alleen nog maar terug naar het vintage tijdperk van de jaren 1990, met groen, blauw, geel en rood bovenop een voornamelijk verduisterde basis.

De Three Stripes dragen voortdurend bij aan de snelle uitbreiding van hun lifestyle-schoenencategorie en introduceert het tweede hoofdstuk van hun Adidas Crazy Schoenen met hun gloednieuwe 2.0-model dat in deze levendige oranje kleurstelling naar voren is gekomen. Hoewel onthuld als onderdeel van een samenwerkingsverband met UBIQ vorige week, wordt verwacht dat deze meer levendige versie de algemene releases van het silhouet zal aftrappen.

Deze weergave kiest voor een gedurfde en tonale make-over, met neon-oranje tinten die enigszins afwisselend van tint zijn terwijl je door de verschillende futuristische overlays en synthetische constructies bladert, waardoor de enige contrasttoon achterblijft die via de Three Stripes-branding op de tong wordt gestempeld als evenals de verdeelde boostlagen die zichtbaar zijn aan de mediale zijden. Adidas Crazy Heren/Dames

www.bestyearun.com
inkeron@yandex.com (Korisnik)
Fresh Boarder
Postova: 6
graphgraph
Korisnik offline Kliknite ovdje za pregled korisnikova profila
Prijavljen Prijavljen  
 
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.  
Idi na vrh