Flashover trening Hrvatska

Prevoditelj

blank blank blank blank blank blank blank
term_09

CB Login

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 129 
Ništa
Home Forum

Poštovani!

Osim da informiraju javnost o aktivnostima na flashover obuci u Hrvatskoj ove internet stranice su namjenjene i za što lakšu komunikaciju među instruktorima budući imamo instruktora širom Hrvatske.

Iz tog razloga su neke teme tezervirane samo za međusobnu komunikaciju među instruktorima. No, na u javnim temama mogu raspravljati i postavljati pitanja svi korisnici koji se registriraju na naše stranice. Pozz..

Detaljnije ovdje:

Dobrodošli, Gost
Prijava Registracija.    Izgubljena šifra?
Kopen Converse Chuck 70 (1 pregled) (1) Gost
Idi na dno Favoriti: 0
TEMA: Kopen Converse Chuck 70
#2409
Kopen Converse Chuck 70 prije 1 Mjesec, 1 Tjedan Karma: 0  
Mogelijk leent ze elementen uit de nieuwere en inventievere series van Nike of neemt ze misschien ontwerpelementen van de hernieuwde medewerker Feng Chen Wang, Kopen Converse Chuck 70 duikt verder in de vreemde met een mainline-release met veel gefuseerde componenten. Hoewel de Chuck 70 ritsen en zelfs op de motorfiets geïnspireerde uitvoeringen heeft ondergaan, is geen enkele te vergelijken met zijn nieuwste ERX260-fusie waarvan de naam zo toepasselijk de Chuck 70 E260 Hi wordt genoemd.Een echt stukje bij beetje creatie, het paar roept verbinding op met zowel openlijk als verrassend; zolen worden rechtstreeks van de casual hoge top gescheurd, waarbij delen van het bovenwerk de gedaante van het veel imposantere silhouet omlijsten. Converse Chuck 70 Verkoop Waar ooit leer extra bulk was toegevoegd, ligt nu een constructie die bijna volledig uit canvas bestaat, met add-ons die de algemene afbeelding aannemen van beide, alsof een zoon in de kleding van zijn vader.

Elke schoen heeft ook veel zwarte bliksemschichten, met het opvallende ontwerp dat zowel op de melkwitte tussenzool als op de veters verschijnt, waar ze worden geïnterpoleerd met een all-over print met ook Converse Chuck 70 te Koop logo's. De omtrek van het kenmerkende hoofdlogo van Offspring verschijnt vervolgens geborduurd rond het bovenste oogje om de look af te maken. Hoewel de winnende ontwerpen nog niet bekend zijn gemaakt, kun je van Offspring verwachten dat ze later deze week het gordijn voor hen terugtrekken voorafgaand aan de release van elke schoen op 10 augustus.

Terwijl de cyclus van trends zich blijft omcirkelen, komt de immer iconische en aantoonbaar historische Converse Chuck 70 Schoenen opnieuw in zijn meest rebelse fase met archiefvlamafdrukken die terugkeren voor de moderne line-up. De indruk wekt bijna een skater en nodigt uit tot het noemen van de Thrasher-invloed van meer nieuwe modehoofden. De in Boston gevestigde opdruk heeft het embleem op de tenen van twee uitvoeringen aangebracht: de ene heeft een zuivere witte laag en de andere een klassieke zwarte hoge. Elk heeft accenten die onaangetast zijn van het origineel met canvas-fabricages en contrasterende foxing-strepen die intact zijn gebleven, waardoor de focale graphics volledig ongeremd in het oog springen.

Tussenzolen, met verhoogde foxing en alles, zijn verwijderd van hun contrasterende zwarte strepen, terwijl rode dooslogo-details de rand van de voorvoet omlijnen met "KITH" en de hiel met de standaard stempel uit de jaren 70. Converse Chuck 70 Heren/Dames Grijze keperstof ziet er glad uit zonder contrastinslag door de hele constructie, hoewel de randen aan de bovenlijn licht gerafeld aankomen voor een kenmerkende verontrustende noot. Geborduurde "COCACOLA" vetgedrukte emblazons van de laterale tot de mediale, wat leidt tot een patch die verwijst naar ouderwetse branding.

www.schoenenjog.com
dartry@reddithub.com (Korisnik)
Fresh Boarder
Postova: 10
graphgraph
Korisnik offline Kliknite ovdje za pregled korisnikova profila
Prijavljen Prijavljen  
 
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.  
Idi na vrh