Flashover trening Hrvatska

Prevoditelj

blank blank blank blank blank blank blank
term_09

CB Login

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 112 
Ništa
Home Forum

Poštovani!

Osim da informiraju javnost o aktivnostima na flashover obuci u Hrvatskoj ove internet stranice su namjenjene i za što lakšu komunikaciju među instruktorima budući imamo instruktora širom Hrvatske.

Iz tog razloga su neke teme tezervirane samo za međusobnu komunikaciju među instruktorima. No, na u javnim temama mogu raspravljati i postavljati pitanja svi korisnici koji se registriraju na naše stranice. Pozz..

Detaljnije ovdje:

Dobrodošli, Gost
Prijava Registracija.    Izgubljena šifra?
Köp Adidas Alphabounce (1 pregled) (1) Gost
Idi na dno Favoriti: 0
TEMA: Köp Adidas Alphabounce
#2420
Köp Adidas Alphabounce prije 1 Mjesec Karma: 0  
Efter att ha nyligen avslöjats i en snygg svart svart färgväg, blir Köp Adidas Alphabounce mycket färgrikare för den här nya versionen. Den ombyggda Alphabounce byggd för vinterlöpning får en iögonfallande och unik kombination av bensin nattblå och oliv med accenter med vita ränder för den skyddande övre, och en mörkare blå mellansula med ljusröd fläckar nedan.Adidas AlphaBOUNCE, som debuterar i en svartvit fläckig färgväg, är definitivt inte främling för djärva grafiska färgvägar. Adidas Alphabounce Webbutik Den trenden fortsätter med den senaste versionen av crossover-performance-meets-lifestyle-löparen från Three Stripes, med en solid grå FORGEDMESH-överdel med de vanliga texturerade åsarna och en intrikad serie svarta, röda, orange och vita ränder över den övre.

Billiga Adidas Alphabounce har varit tung i det grafiska spelet sedan den debuterade i det vilda prickiga utseendet, så det här senaste nya utseendet kanske inte är förvånande, men det är verkligen trevligt. Prestationsrunner med crossover-livsstilsapplikation dyker upp i en ny randig grafik, med vad som verkar vara en "USA" tema färgväg av marinblå för textilbasen och röda och vita ränder i hela den övre.

I Alphabounce-instinktets tidiga liv har det tagit på sig ett antal ljusa och djärva färgscheman som de här Phoenix Suns-lämpliga versionerna du ser här. Adidas Alphabounce Skor Hi-Res Orange kompenserar för huvuddelen av denna Alphabounces övre medan Hi-Red Blue - eller lila - hittar sin väg på sneakerens mittfotsskaft på både sin laterala och mediala sida. En snabb träff av mjukare apelsin pryder denna sneakers tunga enhet för kontrast medan en svart kontinentalsula av gummi ger instinktet otrolig hållbarhet.

adidas helt nya silhuett - Adidas Alphabounce Män/Kvinnor - kommer att träffa återförsäljare den här veckan med sitt nya adaptiva torsionssystem designat i ett s-kurvmönster. Den har en liknande byggnad och estetik som Three Stripes-fan har vant sig vid när det gäller AlphaBounce-linjen, men den använder en nydesignad överdel som borde locka en ny skörd av supportrar. Instinktet är designat med fotens naturliga rörelse i åtanke, och instinktet väder in BOUNCE-dämpning såväl som en flexibel överdel för både hållbarhet och mångsidighet som innebär att bära bäraren genom varje fas av sitt träningspass.

www.prettyshoees.com
seahoo (Korisnik)
Fresh Boarder
Postova: 8
graphgraph
Korisnik offline Kliknite ovdje za pregled korisnikova profila
Prijavljen Prijavljen  
 
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.  
Idi na vrh