Flashover trening Hrvatska

Prevoditelj

blank blank blank blank blank blank blank
term_09

CB Login

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 107 
Ništa
Home Forum

Poštovani!

Osim da informiraju javnost o aktivnostima na flashover obuci u Hrvatskoj ove internet stranice su namjenjene i za što lakšu komunikaciju među instruktorima budući imamo instruktora širom Hrvatske.

Iz tog razloga su neke teme tezervirane samo za međusobnu komunikaciju među instruktorima. No, na u javnim temama mogu raspravljati i postavljati pitanja svi korisnici koji se registriraju na naše stranice. Pozz..

Detaljnije ovdje:

Dobrodošli, Gost
Prijava Registracija.    Izgubljena šifra?
Adidas Superstar Goedkoop (1 pregled) (1) Gost
Idi na dno Favoriti: 0
TEMA: Adidas Superstar Goedkoop
#2447
Adidas Superstar Goedkoop prije 1 Mjesec Karma: 0  
Adidas Superstar Goedkoop


Van OG-looks tot de vijftig tinten van Pharrell's Supercolor-pakket, de Adidas Superstar Dames heeft al een klein beetje van alles gezien voor zijn eenjarige viering door adidas Originals. Nu ziet de iconische shelltoe-sneaker nog een nieuwe versie, die een blik lijkt te lenen van enkele van zijn suède geconstrueerde broeders zoals de Campus, met een volledig suède bovenwerk. De luxe constructie sluit aan bij de constructie van de Superstar uit de jaren 80, compleet met platte leren tong en gebroken witte zool en shelltoe voor een authentieke old-school look.

De grote druk van adidas voor de iconische Adidas Superstar Heren dit jaar door de sneaker met tenen een geheel nieuwe kijk te geven met de "Pixel Camo" -constructie. De unieke behandeling wordt gekenmerkt door een premium leren bovenwerk dat strategisch is geperforeerd om subtiele camouflagevormen over het bovenwerk te vormen. Voor de colorway die we hier zien, krijg je een overwegend wit bovendeel met marineblauw op de tong met een aangepaste vorm en hiellip.

Het is misschien pas februari, maar het jaar van de Adidas Superstar Sale is volledig van kracht. De iconische shell-toed sneaker krijgt weer een frisse look aan zijn repertoire, met deze geheel blauwe alles-editie in suède. Van boven naar beneden is een vleugje metallic goud de enige andere kleur die je zult zien, omdat zelfs de tong- en hielbranding een tonale behandeling met reliëf krijgt.

Waarschijnlijk de meest begeerde Shelltoes voor hardcore adidas-verzamelaars zouden de vintage Franse paren zijn. Deze nieuwste Adidas Superstar Nederland zien eruit alsof ze rechtstreeks uit Schotland zijn gekomen, en daar zijn we goed in, omdat er niet zoveel geruite Adidas Superstar Goedkoop zijn geweest in de bijna vijfenveertigjarige run van de schoen. Tartan in Forest green voelt seizoensgebonden aan, terwijl de Ray Yellow-editie je warm voelt als je ernaar kijkt.
Evanser53 (Korisnik)
Junior Boarder
Postova: 36
graphgraph
Korisnik offline Kliknite ovdje za pregled korisnikova profila
Prijavljen Prijavljen  
 
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.  
Idi na vrh