Flashover trening Hrvatska

Prevoditelj

blank blank blank blank blank blank blank
term_09

CB Login

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 275 
Ništa
Home Forum

Poštovani!

Osim da informiraju javnost o aktivnostima na flashover obuci u Hrvatskoj ove internet stranice su namjenjene i za što lakšu komunikaciju među instruktorima budući imamo instruktora širom Hrvatske.

Iz tog razloga su neke teme tezervirane samo za međusobnu komunikaciju među instruktorima. No, na u javnim temama mogu raspravljati i postavljati pitanja svi korisnici koji se registriraju na naše stranice. Pozz..

Detaljnije ovdje:

Dobrodošli, Gost
Prijava Registracija.    Izgubljena šifra?
Endelig har innleggssålen en spesiell (1 pregled) (1) Gost
Idi na dno Favoriti: 0
TEMA: Endelig har innleggssålen en spesiell
#2083
Endelig har innleggssålen en spesiell prije 7 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 0  
Selv om det ikke er kunngjort som et offisielt partnerskap ennå, er det tydelig at denne siste variasjonen av nike herre sko salg er inspirert av den klassiske Nintendo 64 videospillkonsollen, som faktisk debuterte året før (1996). Reflekterende over spillsystemets signaturfarger, flairer en lysegrå mesh-overdel med matchende læroverlegg, mens dukker av grønt, blått, rødt og gult på tvers av fremkaller knappene som er funnet på N64-spillkontrolleren.

Han eller hon kvinnens eksklusive fargeveien på adidas yeezy sko tilbud kommer kledd i et Summit hvitt / metallisk sølvfargeskjema bestående av et hvitt nett og øvre skinn kontrast av metallisk sølv iriserende paneler på de bølgende overleggene. Å legge enda mer pop til skoen er den 3M reflekterende detaljering som finnes i hele skoen.

Andre tydelige detaljer inkluderer et trekantmønster trykket på mudguard nike air max 97 hvid dame for å gjenspeile de gule knappene, etterfulgt av "Power" og "Reset" tekst på hver tunge, samt "Air Max" merkevare stilet i samme Nintendo font på hælflikene. Endelig har innleggssålen en spesiell grafikk som anerkjenner ESRB-klassifiseringssymbolet som finnes på videospillemballasjen for å avrunde temaet.

Denne gangen kommer nike air vapormax flyknit norge kledd i en tonal svart finish bestående av et offisielt fargevalg oppført som sort, hvitt og antracitt. Utformingen av skoen består av en overdel av svart mesh sammenkoblet med Anthracite-reflekterende overlegg og svart tumlet skinn på mudguard. Minimal kontrast lages ved hjelp av White på Swoosh-logoene og den flekkete frottéduken på mediesiden.
Breukers (Korisnik)
Fresh Boarder
Postova: 4
graphgraph
Korisnik offline Kliknite ovdje za pregled korisnikova profila
Prijavljen Prijavljen  
 
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.  
Idi na vrh