Prevoditelj

blank blank blank blank blank blank blank
term_09

CB Login

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 135 
Ništa
Home
Dobrodošli, Gost
Prijava Registracija.    Izgubljena šifra?
Nike Air Max 97 Sko (1 pregled) (1) Gost
Idi na dno Favoriti: 0
TEMA: Nike Air Max 97 Sko
#2780
Nike Air Max 97 Sko prije 1 Mjesec Karma: 0  
Med metalliske makeovers på Nike Air Max 97 Mænd/Kvinder, såsom "Silver Bullet" og "Metallic Gold" -udgivelser, der bliver godt modtaget blandt sneakerelskere, ser livsstilssilhuetten ud til at gå videre i sit udvalg af skinnende finish med en anden bronzefarve velkommen sæson. Selvom vi har set denne nuance ankomme til tidligere versioner AM 97 før, vælger denne kommende farvevej en mørkere tonet farveblokeringsmetode. Afviger fra en lignende bronze/hvid iteration, der faldt i januar 2018, passer dette seneste tilbud til sine snirklende overlejringer med en penny-farvet belægning i kontrast til dæmpede sorte ankommer på tunger, foringer og i hele mellemsålen/luftenhederne.Off-white flair overtager hovedparten af ​​modellens overdel af stof, med hits af plettet kork, der afbryder det temmelig tonale udseende på tværs af vampen. Nike Air Max 97 Sko En botanisk korkgrafik er broderet på hælen, mens mini-swooshes og kraveforing i midten af ​​foden forlader en tidligere brugt appelsin for en dæmpet gul, der matcher detaljer med korken bedre. Under fødderne blander den synlige airbag i fuld længde sig ind i dens omgivende skumkomplement, mens ydersålene i kork afrunder den miljøvenlige Air Max 97.

Selv signaturbølget overlays og overlayet over mellemsålen udviser den fersken koralskygge. Køb Nike Air Max 97 For at opveje den lyse nuance påføres hvid på indersiden, mellemsålen og broderede Swooshes på siderne og tungen. En broderet korkplante er emblazoneret ned ad tungen og indeholder tekstbogstiltekst, der lyder "Fig 6. Kork". Plante -temaet fortsætter med et af de bølgede overlæg og ydersålen består af korkmaterialer til et organisk look, der stammer direkte fra naturen selv.

Ligesom tidligere set muligheder fra Swoosh inspireret af Miami, nemlig Nike LeBron 8 “South Beach”, kan det kommende par prale af lyserøde pink og blågrønne accenter på tværs af kroppen. Nike Air Max 97 Udsalg De mest nederste vamp-overlejringer delte effektivt den overvejende hvide sneaker med to-tonet punch, mens branding på midten af ​​foden, tungen og rygsøjlen også deltager i den aktuelle farvepalet. Under foden glemmer Air Max-enheden i fuld længde enhver farve-duo eller gradient til fordel for en ensartet blå tone og leverer en makeup-tilpasning af “South Beach” -navnet.

Ingen fremmed for at bruge deres klassiske farver til at rulle over til deres nyere rater, udstyrer Nike Air Max 97 Billige Priser med en makeover trukket direkte fra Air Max -arkiverne. Den klassiske løber vender nu til Air Max 180 for at indlede denne helt nye tretonede gengivelse, der minder om OG "Ultramarine" colorway. Stænkskærme præsenterer sig selv i en lignende ultramarin nuance, efterfulgt af hits af solrødt, der falder på et enkelt overlæg på mellemfoden, hælsting og mod ydersålens forfod. Derudover byttede den traditionelle hæl "Air Max" mærke nu ud for et gentaget Swoosh -mønster, der løber langs fanen.

www.thenicemax.com
laywin (Korisnik)
Fresh Boarder
Postova: 7
graphgraph
Korisnik offline Kliknite ovdje za pregled korisnikova profila
Prijavljen Prijavljen  
 
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.  
Idi na vrh