Flashover trening Hrvatska

Prevoditelj

blank blank blank blank blank blank blank
term_09

CB Login

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 253 
Ništa
Home Posljednje vijesti Zagorci u simulatoru!
Zagorci u simulatoru! PDF Ispis E-mail
Posljednje vijesti
Autor Rogina Mario   
četvrtak, 19 Studeni 2009 17:47

Za_portal Pripadnici JVP Krapina i DVD-a Krapina, 16. I 17. listopada ove godine prisustvovali su seminaru na temu“Opasnosti od plamenih udara“ u Ivanić Gradu.

Devet pripadnik navedenih postrojbi iz Krapinsko Zagorske županije predvođeni Marjanom Lovrenčićem zapovjednikom JVP Krapina i jednim od instruktora za rad sa SPU i požare u zatvorenim prostorima. S početkom jesenske sezone započelo je i medicinsko istraživanje pa se jedan dio polaznika podvrgnuo vađenju krvi, mjerenjima temperature, spirometriji i mjerenju kiselosti izdaha, a sve za potrebe medicinskog istraživanja.

Odrađena su klasična dva dana seminara uz jedan dan teorije i jedan dan praktičnih vježbi i simulacija. Prema povratnim informacijama polaznici su na povratku u svoje postrojbe sa sobom ponijeli jedno novo iskustvo koje će im pomoći pri obavljanju svakodnevnih zadataka i odrađivanju intervencija.

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."