Prevoditelj

blank blank blank blank blank blank blank
term_09

CB Login

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 212 
Ništa
Home Naslovnica

Warn

Nakon prolaska kroz simulator plamenih udara, praćen prekaljenim operativcima, naučio sam cijeniti vatrogasce i njihov "krvavo" težak posao

Robert Valdec, novinar, Nova TV

Info

Seminar „Opasnosti od plamenih udara" u Simulatoru plamenih udara na kruta goriva - Kako gdje i zašto?

Odličan odaziv na TEXPORT- ACTION DAYS!
Autor SPU Hrvatska   

thumb_action_daysi2

Osamdesetak vatrogasaca iz 30 hrvatskih vatrogasnih postrojbi, te vatrogasci iz mađarskog MOL-a i mađarskog centra za upravljanje katastrofama, 03. i 04. 11. 2010. godine sudjelovali su na Action days-ima organiziranim u suradnji SPU Hrvatska, VP Grada Ivanić-Grada i Texporta

Teoretski dio predavanja na seminaru započeli su instruktori Sinisa Jembrih i Tihomir Varga, prilikom čega su u kratkim crtama prezentirali dosadašnji razvoj SPU Hrvatska, te smjer u kojem bi se u narednom periodu trebali kretati. Dr. Želježić i Dr. Veda Varnai iz Instituta za medicinska istraživanja, svojim su izlaganjima prezentirali rezultate istraživanja utjecaja visokih temperatura na vatrogasce, dok su gospodin Štebe i Heinemann iz Texporta prezentirali vatrogasna zaštitna odijela marke Texport. Osim prezentacije o različitim tipovima i modelima radnih i zaštitnih odijela, predstavnici Texporta sa sobom su donijeli 80 kompleta zaštitnih odijela za testiranje. Tako su polaznici praktični dio seminara odradili u Texportovim zaštitnim odijelima.

 

Action daysi u stvari su zamišljeni kao spoj stečenih iskustava s vatrogasnih intervencija, pretočenih u obuku na simulatorima plamenih udara sa znanjem i tehnologijom proizvođača zaštite odjeće. Sve to na obostranu korist! Vatrogasci na taj način dobivaju kvalitetniju i funkcionalniju zaštitnu odjeću, a proizvođač korisne informacije direktno od krajnjih korisnika.

 

U praktičnom dijelu seminara sudjelovalo je 30 instruktora za SPU iz cijele Hrvatske koji su vrijeme iskoristili i za razmjenu stečenih iskustava. U sklopu praktičnog dijela seminara prezentiran je rad u otvorenom SPU. Naime, otvoreni SPU nalazi se u VP Grada Ivanić-Grada te je spojen sa postojećim SPU(zatvorenog tipa). Predviđen je za uvježbavanje upotrebe različitih vrsta mlazeva u unutarnjoj navali i uvježbavanja pretraživanja zadimljenih prostorija.

 

Nakon seminara polaznici su ispunjavali ankete u kojima su navodili svoja zapažanja i izražaali mišljenja u vezi zaštitnih odijela. Na taj način proizvođać ima kvalitetnu povratu informaciju od krajnjih korisnika koju na kraju može iskoristiti u izradi zaštitnih odijela.

 

Najava Texport- Action daysa slijedeće godine, dovoljno govori o kvaliteti odrađenog seminara i zadovoljstvu polaznika i partnera.

 

SPU Hrvatska!

 

Komentari
Traži
Luka_vz   |Registered |2010-11-24 23:23:38
avatar cool
dsgsdfhfg95  - Cantu   |Registered |2012-08-04 20:53:51
ankle length inspired by goddess length sleeve bateau straps column replica watches for sale with pear shaped long length long sleeve sweetheart misses peculiar
princess rolex watch replica with blue His business swiftly grew and was able to employ several human
beings in the community at a time when employment opportunities were
very much needed. tank strapless inverted triangle newest a line rolex watches fake or real with pink Buy J Crew by bridal dress sleeves china arabic style long
sleeve strapless inverted triangle asymmetric ball gown breitling replica watch burgundy
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Posljednji komentar

 

Obavještavamo članove da mogu naručiti majice kratkih i dugih rukava sa novom prišivkom SPU Hrvatska.Ovdje

 

 

Sigurnost na obuci

safety

Sponzori

Pastor group
td_sito
belmetlogo
mimi_logo_r1_c1
<<  Lipanj 2021  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Što slijedi....

Anketa

DAli ćete ići na SPU
 

Slučajna slika

IMG_2323
IMG_2323
Kategorija: 2009 10 Makarska

Knjiga gostiju

guestbook

Kontaktirajte nas

contact_us_r1_c1

Multimedija

onama